Op internet komen we steeds meer sites tegen waarop u bingo kunt spelen. Het is er in vele soorten en maten. Wat maakt jogobingo nou zo onderscheidend van de rest? U hoeft u in vergelijking met andere bingosites niet eerst aan te melden voordat u bingo wilt spelen. Zelfs zonder account kunt u gratis bingo spelen. U kunt dus voordat u voor het echte geld wilt spelen eerst even rond kijken. U gratis rondjes meespelen en dat zonder dat u een account hoeft aan te maken. U kunt dus direct aan de slag.

Het spelen van online jogobingo kunt u doen met uw vrienden of onbekenden. Spreek met elkaar af om online bingo te spelen op jogobingo. In de bingorooms kunt u chatten. Het is dus mogelijk om met uw vrienden te praten tijdens het bingo spelen. Ook is het mogelijk om tijdens het spelen nieuwe mensen te ontmoeten. Het is natuurlijk gezelliger om met elkaar bingo te spelen in plaats van alleen. Let wel goed op dat u geen persoonlijke gegevens weggeeft aan onbekende. Als u voor geld speelt, geef dan ook nooit wachtwoorden weg.

Het spelen van jogobingo online kan ook voor geld. Zo kan je een zakcentje bijverdienen. Pas wel op dat dit geen verslaving wordt. Je kan tot maximaal 10 bingokaarten kopen. De goedkoopste bingokaart is 5 eurocent. Het wilt niet zeggen dat je meer kans maakt als je 10 bingokaarten koopt. Iemand met één bingokaart maakt evenveel kans. Natuurlijk maakt u wel tien keer extra kans, maar per kaart zit er geen verschil in. Het gaat niet altijd om winnen, maar ook om de gezelligheid, maar niet iedereen denkt zo natuurlijk.

jogo bingo onlineHet spelen van jogobingo voor geld is pas toegestaan vanaf 18 jaar. Omdat het spelen van bingo om geld gelijk staat aan het gokken wil dit zeggen dat je dit pas mag doen vanaf je achttiende. We willen minderjarigen dan ook adviseren om te wachten totdat je 18 bent. Dit omdat jogobingo strengt controleert en het geen zin heeft om een account aan te maken als je nog geen achttien bent.

uitbetaling aanvragen in het bingospel van jogobingoAls je voor geld speelt, maak je kans op grote prijzen. Het winnen van geld geeft altijd een goed gevoel. Wil je dit geld in het dagelijks leven gaan uitgeven, dan kan je het op je rekening laten storten. Zodra u 50 euro of meer hebt op de ‘gewonnen-meter’ dan kunt u dit uit laten betalen. Jogobingo maakt het geld zeer snel over. Sommige sites doen er soms wel drie weken over, maar als je bij jogobingo online bingo speelt kan je je geld al binnen drie dagen op je rekening verwachten.

opwaarderen met mobiel uit het keuzemenuHet storten van geld op uw account is tot nu toe alleen nog mogelijk via je mobiele telefoon. Je dient hiervoor te bellen naar een nummer. Hierbij krijgt u een cijfercombinatie te horen die u dient in te vullen op de website. Zodra u dit heeft gedaan kunt u voor geld bingo spelen. Het is niet toegestaan om te bellen met een mobiel waarbij de nummerherkenning uit staat. Dit om eventuele fraude tegen te gaan. Jogobingo streeft ernaar om meerdere betalingsmogelijkheden toe te voegen. Dit om het nog makkelijker voor de speler te maken.

Verveel je, je en heb je eens zin om bingo te spelen, maar wil je hier niet voor betalen? Kom dan eens langs op jogobingo om hier gratis bingo te spelen. U hoeft niet de moeite te doen om een account aan te maken. Het aanmaken van een account leidt meestal tot veel ergernis en men denkt vaak dat u hierdoor vele spam mailtjes ontvangt. Daarom kunt u op jogobingo online bingo spelen voor niets. Even lekker een potje bingo met u vrienden of gewoon even lekker kletsen tijdens het spelletje met andere spelers. Neem lekker de dag door en maak nieuwe vrienden.

Het komt wel eens voor dat men een zwart scherm te zien krijgt, zodra men bingo wilt spelen. Kijk dan even op de site of u over de meest recente versie van Macromedia Flashplayer beschikt. Het downloaden van de nieuwste versie kost u maar 1 a 2 minuten. Zodra u de nieuwe versie heeft, kunt u een lekker potje bingo spelen.