opwaarderen met mobiel uit het keuzemenuHet spelen van bingo op jogobingo kan gratis, maar ook voor geld. Wil je dit gratis doen, dan hoef je geen account aan te maken. Als je voor geld wilt gaan spelen dien je wel een account aan te maken. Om met geld bingo te spelen, heb je wel een tegoed nodig op je account. Het is mogelijk je tegoed op te waarderen via je mobiele telefoon. Op vele bingosites is dit niet mogelijk. Jogobingo is dan ook een van de weinige sites die deze dienst aanbiedt. Met één simpel belletje kunt u mobiel uw bingotegoed opwaarderen.

In een mum van tijd je jogobingo tegoed opgewaardeert

scherm voor het opwaarderen met je telefoonU belt en nog geen minuut later kunt u al om het echte geld bingo spelen. Helaas is het nog niet mogelijk om via andere betalingsmogelijkheden te betalen. Jogobingo werkt hier hard aan. Hoe werkt het opwaarderen van je bingotegoed eigenlijk via je mobiel? Zodra je een account hebt aangemaakt, is er de mogelijk om je tegoed op te waarderen. Je dient hiervoor naar de desbetreffende pagina te gaan. Zodra u op deze pagina bent, krijgt u een nummer te zien. U belt naar dit nummer en u krijgt dan te horen dat u een code moet invoeren. Deze code tikt u in op uw mobiele telefoon. Zodra u de code heeft ingevoerd zal het gesprek worden beëindigt. U dient de code af te sluiten met een hekje ‘#’. Na het bevestigen staat uw geld op uw account. zo kunt u dus mobiel bingotegoed opwaarderen.

Het komt wel eens voor dat er een verkeerde code wordt ingevoerd. Geen paniek want dit is te herstellen. Zolang u nog geen hekje achter de cijfercode hebt geplaatst is de code nog niet ingevoerd. Op de site krijgt u een zescijferige code. Als u bijvoorbeeld het vierde cijfer verkeerd intoetst kunt u na vier cijfers al een hekje toevoegen. U krijgt dan te horen dat de code fout is en u dient dan de code opnieuw in te voeren.

Opwaarderen

Het opwaarderen van je bingotegoed kan dus overal waar je de beschikking hebt over een mobiel en een computer. Het is nog niet mogelijk om je bingotegoed op te waarderen vanuit het buitenland. Dit omdat dit te hoge kosten met zich meebrengt. Het is mogelijk om bingo te spelen op jogobingo in het buitenland. Zodra u geld op uw account hebt staan kunt u overal spelen waar u maar wilt.

Bent u op vakantie in het buitenland en mist u het spelen van bingo, dan kunt u ook gewoon vanuit het buitenland bingo spelen. Zolang u maar uw bingotegoed hebt opgewaardeerd. Kijkt voordat u met uw mobiel uw bingotegoed wilt opwaarderen eerst even of je wel genoeg beltegoed heb. Het spreekt voor zich dat u met onvoldoende beltegoed ook uw bingotegoed niet kunt opwaarderen. Let wel op dat als u een abonnement hebt dat u niet teveel gaat bellen, anders zit u aan het eind van de maand met een forse rekening opgescheept.