Op Jogo Bingo kan je genieten van diverse spannende bingo spelletjes. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele sitegames te spelen. Deze spelletjes worden je speciaal aangeboden door Jogo Bingo. Wanneer je ook geen genoeg kunt krijgen van online bingo, raden wij je aan snel een account aan te maken en je speeltegoed op te waarderen. Zo kun je naast de overvolle gratis bingokamers ook terecht op de andere playroom waar je voor vrij lage bedragen kan meespelen. Nog een handige functie is het opwaarderen bij Jogo Bingo namelijk via je (mobiele) telefoon. Het telefonisch opwaarderen bij Jogo Bingo is vrij jong en wordt nog lang niet op iedere bingosite toegepast. Het is de bedoeling om met behulp van je (mobiele) telefoon kleinere bedragen van je speeltegoed op deze manier te opwaarderen bij Jogo Bingo.

Een account aanmaken bij Jogo Bingo.

eenvoudig een account aanmaken bij jogobingoWanneer er een keertje niks leuks op de televisie is, maar u ook geen zin heeft om door weer en wind naar de lokale bingo avond te gaan, kunt u ook rustig de site van Jogo Bingo bezoeken. Zo hoeft u het huis niet uit en u maakt net als bij de plaatselijke bingovereniging kans op te gekke prijzen! Genoeg reden om daarom vandaag nog te beginnen met het aanmaken van je gebruikersaccount. Bij Jogo Bingo heb je echter alleen geen stortingsbonussen. Er zijn gedurende het jaar wel extra acties om een leuke bonus binnen te spelen. Zo heeft Jogo Bingo vaak rond Pasen extra acties dat je vijftien procent extra tegoed ontvangt bij een opwaardering van je speelsaldo.

Meespelen voor serieuze prijzen.

Wanneer je genoeg hebt van de gratis bingokaarten en de spelregels goed kent, kan je natuurlijk een gokje wagen voor de serieuze geldbedragen. Daarom heb je bij Jogo Bingo de mogelijkheid om via een aantal manieren je tegoed op te waarderen. Zo kan je het opwaarderen bij Jogo Bingo met bedragen rond de tien euro. We hebben het al eerder aangekaart, het opwaarderen bij Jogo Bingo, met behulp van de mobiele telefoon. Deze vrij jonge methode van opwaarderen wordt ook aangeboden door Jogobingo. Door deze manier van opwaarderen bij Jogo Bingo hoeft u niet telkens uw bankpas en kaartlezer bij de hand te houden. Dit betekend dat u dus op ieder gewenst moment kan opwaarderen bij Jogo Bingo, en bingo kan blijven spelen. Dankzij deze vooruitgang kunt u dus in principe overal wanneer u beschikt over internet doorgaan met dit spannende spel.

Veilig betalen en uitbetaald krijgen.

uitbetaling aanvragen in het bingospel van jogobingoJogo Bingo is bij veel mensen al een favoriete site om bingo te spelen. Mede door de veilige manier om je tegoed te kunnen opwaarderen bij Jogo Bingo. Zodra u eenmaal overtuigd ben van het gemak om per telefoon op te waarderen zult u niets anders meer willen. Daarnaast maakt u bij Jogo Bingo kans op leuke prijzen net zoals bij de normale bingoavonden. het voordeel van online bingo is dat u de deur niet meer uit hoeft.